Interim maintenance manager bij Frieslandcampina

Technische Dienst team melkketen,

Bedankt dat ik samen met jullie en collega’s van Frieslandcampina in Veghel de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van het machinepark naar een hoger plan mocht brengen, zeker in een nog steeds bewogen jaar, door Corona! Mijn interim maintenance manager rol zit erop, een vaste kracht is aanwezig om verder door te bouwen. Ik kijk terug op een mooi bedrijf, met mooie producten en mooie mensen en wens iedereen een mooie toekomst!

Wilt u ook sleutelen aan de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van uw machinepark? Ik help u graag de effectiefste keuzes te maken op korte termijn, maar ook gewenst op lange termijn. Via advies of via interim, we kijken samen wat de beste oplossing is. Mail me: info@impliq.nl of bel me: 06-19208322

 

 

 

 

 

Alle blogs >