Maintenance Management

De wereld verandert snel. En dat geldt zeker op het gebied van onderhoud en engineering. Ben je op zoek naar een maintenance/engineeringsmanager die een team mee kan nemen in de veranderingen en de afdeling verder kan professionaliseren? Een technische vrouw, die het potentieel in de huidige organisatie maximaal weet te benutten, te inspireren en te motiveren? Zoek niet verder!

Food branche

Onderhoud nu is niet meer te vergelijken met jaren geleden, toen brandjes blussen en preventief onderhoud voldoende was. De technologie, de robotisering, de snelle beschikbaarheid van data, zorgt ervoor dat onderhoud voorspeld kan worden, zodat minimale productiestilstand gerealiseerd kan worden.

De interne en de externe klant is steeds belangrijker geworden. Tijdig de juiste kwaliteit leveren, tegen een optimale prijs. Hoe realiseert men dat bij arbeidskrapte, vergrijzing en steeds striktere wetgeving in kwaliteit en veiligheid?

  • Worstel je ook met het zo efficiĆ«nt mogelijk functioneren van de maintenance/engineeringsafdeling?
  • Vis je in dezelfde vijver van technisch personeel, waardoor de afdeling niet naar een hoger niveau komt?
  • Wil je dat onderhoud eenvoudig doordraait, totdat een vaste vacature is gevonden?

Een speelveld met uitdagingen, maar misschien nog wel meer met mooie mogelijkheden.

Pharma

Tijdens de interim periode, zal ik samen met medewerkers zorgdragen voor een optimale beschikbaarheid van apparatuur, goedwerkende onderhoudsprocessen in een prettige werksfeer. De schakel met MT voor afstemming van visie en strategie is erg belangrijk.

Na deze periode is de afdeling in staat door te bouwen op de ingeslagen weg, gemotiveerd op veranderingen in te spelen en de bal sneller te laten rollen. De krapte in technisch personeel, zal minder voelbaar zijn.

Er is weer tijd voor groei en innovatie, zodat onderhoud steeds meer van toegevoegde waarde is voor het hele bedrijf.