Duurzaam voor de klant, is duurzaam voor mij.

Duurzaam voor de klant is duurzaam voor mij en omgekeerd.

Een week speciale aandacht voor duurzaamheid, zodat zichtbaar wordt waar Oss mee bezig is. Veel goede initiatieven, praktische aanpakken. Wat betekende dat voor mijn werk afgelopen week?

  • Adviesgesprek over langere inzetbaarheid van apparatuur
  • Met mijn stalen Ros door Oss naar ondernemers
  • Al wandelend een netwerkgesprek met een technisch collega
  • Een gelezen boek door mij, ingepakt als cadeau voor een collega-ondernemer
  • Verder opzetten van een praktische training over efficiëntere onderhoudsprocessen en effectievere inzet van technisch personeel

Ogenschijnlijk, kleine activiteiten, die zo normaal zijn, dat elke ondernemer/individu ze kan bedenken. Helemaal waar. Dan nog doen. Misschien had ik wel meer willen doen in zo’n week. Nee eigenlijk niet, gewoon 52 weken per jaar “duurzaamheidsweek”, daar ga ik voor.

Dus… deze week plaats ik een artikel op linkedin over: FOUTEN gemaakt in de hele keten, van engineering tot onderhoud, zorgen voor apparatuur die NIET DUURZAAM ingezet wordt. Verminder de fouten, begin…morgen.

Alle blogs >